Program 

Program for 2025-turen er ikke satt, men vi vil forsøke å få til noe liknende programmet fra 2023 som følger under. Mer info kommer høsten 2024.

Lørdag 11.02

Anbefalt fly til Skopje er WizzAirs direktefly W67706 med avreise fra Sandefjord Torp 18:25 og ankomst Skopje 21:40 (billetter fra 259,- pr vei uten bagasje, her gjelder det å være rask!). Om noen velger å ta et annet fly møtes vi på flyplassen  Skopje kl. 22:00. På flyplassen plukker vi opp to store leiebiler og kjører ca. 1,5-2 t til Brezovica sør i Kosovo der vi sjekker inn på Hotel Molika som ligger i bunn av skisenteret. 

Søndag 12.02

Frokost på hotellet før vi drar samlet ut i bakken i Brezovica, og tar en liten prat om snøforhold og sikkerhet. Forhåpentligvis blir det store pudderglis hele dagen. Etter middag tar en samling med skredteori. Dette er IKKE en erstatning for et skredkurs, som som er en uvurderlig investering for alle som skal ferdes i skredfarlig terreng.

Mandag 13.02

Dag to med kjøring i Brezovica.

Tirsdag 14.02

Vi sjekker ut av hotellet etter frokost og pakker utstyret i bilene. Etter en siste dag med kjøring i anlegget i Brezovica setter vi kursen til Popova Shapka i Nord-Makedonia, en kjøretur på litt over to timer. Her bor vi i to hus like ved skisenteret. 

Onsdag 15.02

Etter frokost blir vi møtt av guidene fra Shar Outdoors. Det blir full dag med cat-ski der vi også får servert lunch. Husene har kjøkken med muligheter for å lage middag, eller så finnes det et utvalg av restauranter i nærheten. 

Torsdag 16.02

Anlegget Popova Shapka ligger kort avstand fra husene, og vi kjører i bakken til beina våre ikke orker mer. Dersom værmelding og snøforhold taler for det kan det onsdag 15 og torsdag 16 byttes så det heller blir anlegget på første dag i Nord-Makedonia og catski andre dag.  

Fredag 17.02

Vi sjekker ut av husene etter frokost, og avslutter eventyret med en ny dag med catskiing med Shar Outdoors. Deretter venter en biltur på litt under 1,5 timer til Skopje der vi sjekker inn på enkelt hotell sentralt i byen. Etter en siste felles middag (ikke inkludert i prisen) fortsetter kvelden ute på byen for de som fremdeles har energi til overs.

Lørdag 18.02

Morgenfuglene vil få en formiddag til å utforske Nord-Makedonias hovedstad med diverse museer og attraksjoner, i tillegg til hyggelige gater i gamlebyen med mye restauranter og byliv. Rundt kl. 12:00 kjører vi ut til flyplassen og starter hjemreisen. WizzAirs W6 7705 har avreise fra Skopje kl. 14:25 og lander på Torp kl 17:50.NB. Grunnet endringer i Norwegians rutetilbud er opprinnelig planlagt fly til Pristina kansellert. Programmet er dermed endret så vi nå møtes i Skopje i Nord-Makedonia i stedet for Pristina i Kosovo.